Περήφανος Σφαιρόπουλος: «Αξίζαμε τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την μεγάλη νίκη της αγωνιστικής που έκανε η Μακάμπι μέσα στην έδρα της ΤΣΣΚΑ.

Περήφανος Σφαιρόπουλος: «Αξίζαμε τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει μεταμορφώσει την Μακάμπι προς το καλύτερο, με αποκορύφωμα το «διπλό» που πήρε επί της ΤΣΣΚΑ. Παρέλαβε τους «κίτρινους» έχοντας ρεκόρ 1-7 και πλέον έχει 7-11.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, βγήκε νικητής στον ελληνικό «εμφύλιο» των πάγκων, καθώς υπέταξε το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη, το οποίο είχε να χάσει στην Μόσχα στην Ευρώπη από τον Νοέμβρη του 2015. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο περήφανος Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε τα εξής: «Πάντα παλεύουμε για τη νίκη. Δεν έχει σημασία αν χάνεις με 20 πόντους, πάντα παλεύουμε για τη νίκη, αυτή την νοοτροπία θέλω να περάσω».

Στη συνέχεια τόνισε πως: «Είχαμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Ήμασταν πάντα μέσα στο ματς, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά, όταν τους αφήσαμε να βάλουν ορισμένα εύκολα σουτ. Αλλάξαμε το μομέντουμ από το τάιμ-άουτ που πήρα εκείνη την στιγμή. Μετά, αρχίσαμε να παίζουμε καλή άμυνα, ενώ στην επίθεση λειτουργήσαμε έξυπνα.

Ήταν πολύ σημαντικό πως οι παίκτες μου είχαν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης από την αρχή έως και το τέλος του αγώνα. Όσο ο χρόνος περνούσε και ήμασταν κοντά στο σκορ, πιστεύαμε όλο και περισσότερο στη νίκη. Στο τέλος κερδίσαμε πανάξια. Αξίζαμε τη νίκη, γιατί παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ».