Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας θα δει τον Τζόζεφ και θα αποφασίσει
Ο Μπαρτζώκας θέλει πρώτα να δει τον Τζόζεφ για να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα
Ο Κόρι Τζόζεφ έφτασε στην Ελλάδα και από την Τρίτη θα πιάσει δουλειά με τον Ολυμπιακό. Ο Καναδός άσος ήρθε με μεγάλη διάθεση και ανυπομονεί να βάλει τα ερυθρόλευκα.
Θα παίξει την Πέμπτη στο μεγάλο ματς με τη Μπαρτσελόνα; Καλό ερώτημα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνηθίζει να μην ρίχνει αμέσως στη μάχη τους νεοφερμένους. Τώρα όμως η ομάδα …πονάει στον «άσο» και θα είναι ρίσκο να πάει ο Ολυμπιακός με έναν καθαρό πλέι μέικερ, τον Τόμας Ουόκαπ.
Είδαμε βέβαια πόσο καλά μπορεί να ανταποκριθεί και ο Τάισον Ουόρντ. Λέτε να δούμε κάτι αντίστοιχο και την Πέμπτη; Δεν αποκλείεται.
Όσον αφορά τον Τζόζεφ, ο Μπαρτζώκας περιμένει πρώτα να τον δει από κοντά, για να αποφασίσει μετά. Μη ξεχνάμε ότι ο Καναδός έχει να παίξει πάρα πολύ καιρό. Έκανε πάντως προπονήσεις με τη Μονακό. Άλλο βέβαια προπονήσεις και άλλο αγώνες. Θα φανεί απ’ την κατάστασή του.
Για τον Ταϊρίκ Τζόουνς τώρα, δεν φαίνεται να έχει κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Λογικά θα είναι στη διάθεση του Μπαρτζώκα για το ματς με τους Καταλανούς, κι ενώ επιστρέφει και ο Μιλουτίνοφ.