Euroleague: Ορίστηκαν οι διαιτητές στο Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ αύριο, Πέμπτη (10/1) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής με την Euroleague να ανακοινώνει σήμερα (Τετάρτη 9/1) το πρωί τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Euroleague: Ορίστηκαν οι διαιτητές στο Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός

Μετά την μεγάλη νίκη επί της Μπασκόνια στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ αύριο, Πέμπτη (09/01, 22:00).

Η Euroleague γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα διευθύνουν την μεγάλη αναμέτρηση στη Μαδρίτη. Πρόκειται για τους Νταμίρ Γιαβόρ, Πιόρτ Πάστουσιακ και Μεντί Ντιφαλά.

Ο Κροάτης, Νταμίρ Γιαβόρ έχει σφυρίξει φέτος το «διπλό» του Ολυμπιακού στη Μόσχα με την Κίμκι (87-66), αλλά και τα ματς της Ρεάλ στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις (νίκη 90-79) και τον Παναθηναϊκό στην έδρα της (νίκη 89-68).

Ο Πολωνός, Πιόρτ Πάστουσιακ ήταν ρέφερι στην εντός έδρα ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι (75-99) και στη νίκη (92-70) με την Μπούντουτσνοστ, ενώ σφύριξε τους Μαδριλένους στα ματς με την Νταρουσάφακα (εντός έδρας, νίκη 109-93), με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός έδρας, νίκη 87-66), με την Αναντόλου Εφές (εκτός έδρας, νίκη 84-82).

Ο Γάλλος, Μεντί Ντιφαλά επίσης σφύριξε το «διπλό» του Ολυμπιακού στη Μόσχα με την Κίμκι (87-66).