Euroleague: Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (pic)

Ξεκινάει η εποχή μετά την Turkish Airlines.

Euroleague: Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (pic)

Η Euroleague ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη συνεργασία της με τη Etihad και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι.

Πρόκειται για τους δύο νέους κεντρικούς χορηγού της διοργάνωσης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, μετά το τέλος της μακροχρόνιας συνεργασίας με την Turkish Airlines.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι και η Etihad έχουν γίνει οι κύριοι συνεργάτες της Euroleague Basketball για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η στρατηγική συνεργασία σηματοδοτεί μια καθοριστική στιγμή στην εμπορική εξέλιξη της Euroleague Basketball, επιταχύνοντας την αποστολή μας να αναπτύξουμε το ευρωπαϊκό μπάσκετ και να φέρουμε τις διοργανώσεις μας πιο κοντά σε εκατομμύρια οπαδούς παγκοσμίως.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110