Και νέο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού

Ο Κέον Τζόνσον φέρεται να έχει προστεθεί στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα γκαρρντ.

Και νέο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ και το ένα όνομα διαδέχεται το άλλο. Μετά τις περιπτώσεις των Μόντε Μόρις και Νταλάνο Μπάντον στη λίστα προστέθηκε ακόμα ένα όνομα. Ο λόγος για τον Κέον Τζόνσον.

Για τον συγκεκριμένο παίκτη έγραψε ο Ματέο Ανδρεάνι. Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Μόντε Μόρις ζήτησε χρόνο με αποτέλεσμα στη λίστα του Ολυμπιακού να προστεθεί και το όνομα του Κέον Τζόνσον, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Τζόνσον είναι 23 ετών και το 2021 ήταν στο Νο 21 στο ντραφτ. Πέρσι έπαιξε στους Νετς και με τη φανέλα τους είχε μέσο όρο 10.6 πόντους, 2.2 ασίστ και 3.8 ριμπάουντ σε 24.4 λεπτά.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110