Το απίθανο «μπουγέλο» του Χέις-Ντέιβις στον Σάρας! (vid)

Ο MVP του Final Four έβρεξε για ακόμη μια φορά τον προπονητή του. Το φοβερό σχόλιο του Σάρας.

Το απίθανο «μπουγέλο» του Χέις-Ντέιβις στον Σάρας! (vid)

Η Φενέρμπαχτσε κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία της τον τίτλο της Euroleague, κερδίζοντας στον τελικό με 81-70 της Μονακό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο MVP του Final Four και του τελικού, Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις πήγαν στη συνέντευξη Τύπου να μιλήσουν.

Μόλις ολοκλήρωσε ο Αμερικανός φόργουορντ, ο Σάρας σχολίασε ότι ο παίκτης του έπαιξε... ΟΚ στον τελικό. Αυτός είχε ως αποτέλεσμα ο Ντέιβις να μπουγελώσει με ένα μπουκάλι νερό τον προπονητή του.

«Αυτός είναι ένας κακός πανηγυρισμός. Μόνο ένας από αυτούς», ανέφερε αρχικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, υπονοώντας ότι θα ήθελε... μπουγέλωμα από περισσότερους παίκτες του.

«Πάμε Σκότ (σ.σ. Ουίλμπεκιν), πάμε να πανηγυρίσουμε με τα παιδιά», ανέφερε ο Χέις-Ντέιβις, με τον Γιασικεβίτσιους να προσθέτει: «Αυτό είναι το πρόβλημα με τη νέα γενιά, δεν έχουν γ@μ#μένη ιδέα πώς να πανηγυρίζουν».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110