Λόιντ: «Ευλογημένος που δουλεύω με τον Σπανούλη»

Ο Τζόρνταν Λόιντ αποθέωσε τον προπονητή της Μονακό, Βασίλη Σπανούλη και μίλησε για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

Λόιντ: «Ευλογημένος που δουλεύω με τον Σπανούλη»

Ο Τζόρνταν Λόιντ μίλησε για την πρόκριση της Μονακό εις βάρος του Ολυμπιακού και αρχικά ανέφερε ότι η ομάδα του ακολούθησε το πλάνο του προπονητή. Ακόμη έσταξε μέλι για τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Λόιντ στη Mozzart Sport:

«Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ακολουθήσαμε το πλάνο, κάθε παίκτης ξεχώρισε και έπαιξε καλά. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Μιλήσαμε πολύ στην προετοιμασία για τον αγώνα, ήταν κίνητρο ότι μας κέρδισαν πριν από δύο χρόνια. Νιώθουμε ωραία αλλά δεν έχει τελείωσε η δουλειά, πρέπει να παίξουμε καλά την Κυριακή.

Μιλήσαμε για την νοοτροπία του underdog. Πάντα με υποτιμούσαν αλλά πάλεψα. Η πορεία με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν κομβική και είμαι ευγνώμων για αυτή.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς και εγώ έχουμε μεγάλη ιστορία, είναι σημαντικός για την καριέρα μου. Μου έδωσε "σκληρή αγάπη" στον Ερυθρό και τη Μονακό, είμαστε κοντά και τον εκτιμάω. Φυσικά, η άφιξη του Σπανούλη, το να μπορείς να μάθεις από έναν θρυλικό παίκτη και προπονητή όπως αυτός, είμαι ευλογημένος που δουλεύω με τέτοιους ανθρώπους».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110