Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για την Βαρκελώνη χωρίς προβλήματα

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το ταξίδι στη Βαρκελώνη. Αναχωρεί το μεσημέρι (14:55) της Δευτέρας (17/12) η αποστολή. Επιστρέφουν Σπανούλης και Πρίντεζης. 

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για την Βαρκελώνη χωρίς προβλήματα

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Τρίτης (18/12, 21:45) κόντρα στη Μπαρτσελόνα χωρίς προβλήματα. Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν το μεσημέρι (14:55) της Δευτέρας (17/12) από το "Ελ. Βενιζέλος" για την Βαρκελώνη, έχοντας στόχο να σημειώσουν την τέταρτη εκτός έδρας νίκη τους στην EuroLeague, μετά τα "διπλά" που σημείωσαν κόντρα σε Χίμκι, Μπασκόνια και Μπάγερν.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, καθώς έμειναν εκτός από το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο, ώστε να παρουσιαστούν φρέσκοι και ξεκούραστοι απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Μετά το παιχνίδι κόντρα στους Καταλανούς, οι "ερυθρόλευκοι" θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ όπου και θα υποδεχτούν την Πέμπτη (20/12) την Γκραν Κανάρια (21:00). Σκοπός των Πειραιωτών να κάνουν το "δύο στα δύο" στη "διαβολοβδομάδα", όπως έπραξαν περίφημα και στη προηγούμενη, κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης.