Μπλατ: «Τα γκαρντ της Ζαλγκίρις και τα λάθη μας έκαναν τη ζημιά»

Τα 16 λάθη του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπλατ ο λόγος που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Ζαλγκίρις. 

Μπλατ: «Τα γκαρντ της Ζαλγκίρις και τα λάθη μας έκαναν τη ζημιά»

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» εκθείασε την απόδοση των Ντέιβις και Καλιάουσκας όμως όπως είπε τη ζημιά στην ομάδα του Πειραιά την έκαναν οι γκαρντ της Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπλατ:

«Πρώτα απ'όλα, συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις. Η διαφορά στο ματς ήταν η εξαιρετική τους εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά είκοσι καλά λεπτά δεν θα σου φέρουν τη νίκη σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Χάσαμε 16 μπάλες στο δεύτερο μέρος και καμία στο πρώτο. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να καταλάβεις ποιο ήταν το αποτέλεσμα»,ενώ στη συνέχεια μίλησες για τους Μπράντον Ντέιβις και Αντάνας Καβαλιάουσκας: «Έπαιξαν καλά, αλλά δεν χάσαμε από αυτό. Χάσαμε από το παιχνίδι των γκαρντ».

Για το ατυχές συμβάν με τον διαιτητή Πέρεθ, ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε:
«Ο διαιτητής έτρεχε πίσω για να δει την μπάλα και έπεσε πάνω μου. Ήμουν στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή. Δεν ήταν και το καλύτερο! Έχω ακόμα κάποια ράμματα στη πλάτη μου, δεν ήταν και το καλύτερο αυτό. Αλλά έτσι είναι η ζωή!».