Η κριτική των παικτών: Έκανε την Μπούντουτσνοστ να κλαίει ο Λεντέι...

Ο Αμερικάνος του Ολυμπιακού ήταν χάρμα οφθαλμών στο δεύτερο ημίχρονο, σήκωσε στις πλάτες του όλο το επιθετικό βάρος και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπούντουτσνοστ. 

Η κριτική των παικτών: Έκανε την Μπούντουτσνοστ να κλαίει ο Λεντέι...

Ο Ολυμπιακός είχε αντίσταση μόνο για 20 λεπτά απέναντι στους Μαυροβούνιους, αφού στο δεύτερο μέρος ο Λεντέι έδωσε ένα προσωπικό σόου και οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» σε μια ξεκούραστη νίκη.

Ήταν μακράν ο κορυφαίος σε απόδοση και παρέσυρε όλη την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ στους ρυθμούς τους.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών:

Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος
Ήταν κάπως «παγωμένος» όμως δεν τον βοήθησε και το παιχνίδι στο να αναδειχθεί. Βρέθηκε και αυτός στη σκιά του Λεντέι που τα έκανε όλα και σύμφερε στο δεύτερο μέρος.

Τολιόπουλος Βασίλης
Δεν αγωνίστηκε

Σπανούλης Βασίλης

Ο Βασίλης Σπανούλης σημείωσε 15 πόντους ξεκούραστα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν χρειάστηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και κόντρα στην ομάδα από το Μαυροβούνιο ήταν σαν να πήγαινε άλλη μια μέρα στη δουλειά. Και την έβγαλε με άνεση...

Τίμα Γιάνις

Βοήθησε αρκετά αμυντικά όμως στην επίθεση δεν ήταν στην μέρα του. Το σημαντικό είναι ότι παρά το γεγονός ότι δεν πήρε πολλές προσπάθειες βρήκε ρόλο απέναντι στους Μαυροβούνιους

Μιλουτίνοφ Νίκολα

Πραγματικός «άρχοντας» κάτω από τα καλάθια, σήμερα είχε δευτερεύον ρόλο στη νίκη του Ολυμπιακού όμως έκανε τη δουλειά του άψογα και πάλι. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι τυχεροί που έχουν ένα τέτοιο «θωρηκτό» στην ομάδα τους.

Στρέλνιεκς Γιάνις

Ο Λετονός πόιντ γκαρντ δεν είχε και την καλύτερη στατιστική της καριέρας του για όσο αγωνίστηκε, όμως δεν μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν και αρνητικός. Όπως πήγε το δεύτερο ημίχρονο με το σόου του Λεντέι, δεν χρειάστηκε να ιδρώσει και πολύ η περιφέρεια, οπότε ο Γιάνις έχει άλλοθι...

Βεζένκοφ Σάσα

Δεν αγωνίστηκε πολύ αφού ο Μπλατ δίνει στον Λεντέι τον ρόλο του δεύτερου 4ριου, πίσω από τον Πρίντεζη. Πάντως έπαιξε καλά στην άμυνα, ενώ στην επίθεση δεν πήρε πολλές προσπάθειες.

Πρίντεζης Γιώργος

Ο Γιώργος ήταν ο άνθρωπος που στο πρώτο ημίχρονο όταν οι Μαυροβούνιοι ήταν κοντά στο σκορ έδινε πολύτιμες λύσεις με τα καλάθια του στην επίθεση. Πήρε λιγότερο χρόνο συμμετοχής απ' ότι μας έχει συνηθίσει φέτος ο Μπλατ και ήταν για μια ακόμα φορά ανάμεσα στους παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους.

Παπανικολάου Κώστας

Του ανήκει η αρνητική φάση του αγώνα αφού στην τρίτη περίοδο βγήκε μόνος του στον αιφνιδιασμό και έχασε κάρφωμα όμως σε γενικές γραμμές δεν ήταν κακός. Ο Κώστας πάλεψε στην άμυνα και βοήθησε και επιθετικά, όχι όμως όπως ας έχει συνηθίσει στο παρελθόν.

Μάντζαρης Βαγγέλης

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έδωσε αρκετές βοήθειες στα μαρκαρίσματα, προσπάθησε να μοιράσει σωστά το παιχνίδι και γενικά δεν ήταν κακός, όμως φέτος δεν έχει βρει ακόμα τον ρόλο του όταν ο Ολυμπιακός επιτίθεται. Σε γενικές γραμμές είχε καλύτερη παρουσία από προηγούμενους αγώνες.

Μπόγρης Γιώργος

Αγωνίστηκε 3.58'' και όπως πάντα, έτσι και σήμερα έκανε ότι του ζητήθηκε. Δεν ξεχώρισε, δεν ήταν αρνητικός.

Λεντέι Ζακ

Ο Λεντέι δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι ότι το μέλλον του ανήκει. Ο Αμερικάνος πρόσθεσε άλλη μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του και ήταν ανάμεσα στους παίκτες που είχαν εξαιρετική παρουσία. Σκόραρε και πάλι τόσο από μέση απόσταση, όσο και από το τρίποντο όποτε του δόθηκε η ευκαιρία. Το θετικό είναι ότι δεν φοβάται το σουτ και συνήθως δικαιώνεται, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι στα δύο τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου σημείωσε 11 συνεχόμενους πόντους! Είχε ρόλο τόσο στο 4 όσο και στο 5 και μετά την εμφάνισή του αυτή, είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο ρεκόρ στο σύστημα αξιολόγησης για τον Ολυμπιακό (42.)