Ένταση στο πάρκινγκ του ΣΕΦ

Οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν με άγριες διαθέσεις τους οπαδούς της Μπουντούσνοστ, δημιουργήθηκε ένταση στο πάρκινγκ, αλλά η Αστυνομία δεν τους άφησε να έρθουν στο ΣΕΦ.

Ένταση στο πάρκινγκ του ΣΕΦ

Δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπουντουντόστ, αφού περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, δημιουργήθηκε ένταση στο πάρκινγκ του ΣΕΦ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι φίλοι της ομάδας από το Μαυροβούνιο ήρθαν στην χώρα μας με άγριες διαθέσεις, αφού η ΕΛ.ΑΣ βρήκε πάνω τους καδρόνια και λοιπά... πολεμοφόδια! Οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" ήταν ενήμεροι για το γεγονός και έφτασαν στο ΣΕΦ εξαγριωμένοι, περιμένοντας την άφιξη των φιλοξενούμενων φιλάθλων.

Κάποια στιγμή έκανε την εμφάνιση του στο πάρκινγκ του ΣΕΦ ένα πούλμαν, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν την εντύπωση πως πρόκειται για τους οπαδούς της Μπουντούσνοστ, αλλά τελικά δεν ήταν εκείνοι, αλλά παιδιά από Ακαδημίες.

Για λίγα λεπτά δημιουργήθηκε ένταση στο ΣΕΦ, καθώς εκτοξεύτηκαν διάφορα αντικείμενα όπως και φωτοβολίδες, αλλά ακολούθως η Αστυνομία ηρέμησε τα πνεύματα, με τους οργανωμένους ακολούθως να ενημερώνονται πως οι οπαδοί της Μπουντούσνοστ, τελικά, ΔΕΝ θα έρθουν στο γήπεδο!

Συγκεκριμένα, ήταν προγραμματισμένο να έρθουν στις κερκίδες του ΣΕΦ περίπου 100 οπαδοί της Μπουντούσνοστ, οι οποίοι όπως αναφέραμε ήταν... εξοπλισμένοι, αλλά η Αστυνομία, για την αποφυγή επεισοδίων, λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς, τους απαγόρευσε την έλευση τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.