Οργή Ολυμπιακού για συκοφαντικό δημοσίευμα για τον Σπανούλη

Δυσαρεστημένοι στο λιμάνι του Πειραιά με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport που αναφέρει ότι ο Σπανούλης είχε νεύρα μετά τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε.

Οργή Ολυμπιακού για συκοφαντικό δημοσίευμα για τον Σπανούλη

Ο τιμ μάναζτερ της ομάδας, Χρήστος Μπαφές διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα, επισημαίνοντας ότι « κανένας δημοσιογράφος της Live Sport δεν έρχεται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ αλλά γνωρίζουν τι γίνεται μέσα στα αποδυτήρια με κλειστές πόρτες οπως λένε», ενώ καταλήγοντας επισημαίνει ότι θα έρθει η ώρα που το εν λόγω Μέσο, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα όσα γράφει κατά καιρούς.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού στο Facebook:

«Κάποιος κλικαδόρος από την εφημερίδα Live Sport που δεν έχει το θάρρος να γράψει το όνομα του φαντασιώνεται πρόβλημα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη. Το ότι κανένας δημοσιογράφος της Live Sport δεν έρχεται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ αλλά γνωρίζουν τι γίνεται μέσα στα αποδυτήρια με κλειστές πόρτες οπως λένε, θα πρέπει να μας το εξηγήσει η διεύθυνση της εφημερίδας. Όπως θα πρέπει να δικαιολογήσει κι άλλα γραφόμενα της όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Κι όχι μόνο η Live Sport. Εμείς υπομονή έχουμε».