Γιασικεβίτσιους για Μπαρτζώκα: «Μαθαίνω πολλά από εκείνον»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εκθείασε τις προπονητικές δυνατότητες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Γιασικεβίτσιους για Μπαρτζώκα: «Μαθαίνω πολλά από εκείνον»

Αποθεωτικός Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προς τον συνάδερφό του Γιώργο Μπαρτζώκα στο hats off του τριημέρου. Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε έπαιξαν στο παιχνίδι των απογοητευμένων για την τρίτη θέση του γοήτρου το απόγευμα της Κυριακής (26/5) στο Βερολίνο με τους Πειραιώτες να επικρατούν στο νήμα εν τέλει (87-84) αν και είχαν χτίσει ακόμα και διψήφιες διαφορές.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του “μικρού” τελικού, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό του Ολυμπιακού. Μεταξύ άλλων τόνισε πως μαθαίνει πολλά από εκείνον, εκθειάζοντας τον μπασκετικά.

“Δεν μπορείς να πεις ότι ξέρω τον Γιώργο (σ.σ Μπαρτζώκας) προσωπικά πάρα πολύ καλά. Περνάμε χρόνο μαζί το καλοκαίρι στην Ένωση προπονητών, έχει μία πολύ σπουδαία οικογένεια, είναι όλοι μαζί.

Αγαπώ απόλυτα πώς κυκλοφορούν την μπάλα, το πόσο υπομονετικοί είναι, πόσο αλτρουιστές είναι. Νομίζω είναι το μπάσκετ του Μπαρτζώκα. Την ίδια στιγμή πρέπει να έχεις τέτοιου είδους χαρακτήρες στην ομάδα.

Τους παίκτες που δεν είναι εγωιστές, εκείνους που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για την ομάδα. Μαθαίνω από αυτόν πολλά πράγματα, στο να ζητάω από την ομάδα να είναι υπομονετική, να κυκλοφορεί τη μπάλα από άκρη σε άκρη. Μου αρέσει το μπάσκετ που παίζουν”, είπε ο Σάρας για τον ομόλογό του.