Οι έξι νικητές του διαγωνισμού για το Κάουνας

Αυτοί είναι οι έξι νικητές της πρώτης φάσης του Μεγάλου Διαγωνισμού για το ταξίδι στο Κάουνας και στο ΣΕΦ ένας από αυτούς θα κερδίσει θέση στο τσάρτερ της ομάδας για την Λιθουανία.

Οι έξι νικητές του διαγωνισμού για το Κάουνας

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Oι έξι νικητές της πρώτης φάσης του Μεγάλου Διαγωνισμού #OLY4KAUNAS, που κερδίζουν από μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την παρουσία τους στον διαγωνισμό του ημιχρόνου Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε, από όπου θα αναδειχθεί ο νικητής του μεγάλου μας δώρου (ένα πακέτο διαμονής -διανυκτέρευση με πρωινό- για 2 άτομα με το τσάρτερ της ομάδας μας στο Κάουνας και 2 θέσεις στην «ZALGIRIO ARENA» για την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την Ζαλγκίρις στις 6 Δεκεμβρίου!!! ?✈), είναι οι εξής:

ΑΡΗΣ ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΛΑΣ
ΑΛΕΞ ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ

Αν κάποιος από τους νικητές δεν μπορεί να προσέλθει στο γήπεδο αύριο (15/11) στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ, τότε παρακαλείται όπως μας ενημερώσει σχετικά το δυνατόν συντομότερα αποστέλλοντας email στο fansdpt@olympiacosbc.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο της εκδρομής στο Κάουνας και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2103712200 και 2104527600".