Η θέση της γερμανικής αστυνομίας για τα επεισόδια

Η γερμανική αστυνομία πήρε θέση για όλα όσα συνέβησαν έξω από την Uber Arena με πρωταγωνιστές τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε.

Η θέση της γερμανικής αστυνομίας για τα επεισόδια

Επεισοδιακός ήταν ο πρώτος ημιτελικός της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε. Εκτός γηπέδου οι Τούρκοι οπαδοί προκάλεσαν επεισόδια επιχειρώντας να εισβάλουν χωρίς εισιτήριο στις κερκίδες.

EuroLeague Final Four: Επίθεση οπαδών της Φενέρ σε αυτούς του Παναθηναϊκού και εισβολή στο γήπεδο (vids)

Η γερμανική αστυνομία πήρε θέση για όλα όσα συνέβησαν και σε ανακοίνωση της αναφέρει:

«Σήμερα το απόγευμα, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά από την "Uber Arena", με αφορμή το διεθνές τουρνουά μπάσκετ. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων οπαδών, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν πυροτεχνήματα και μπουκάλια.

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση, προκειμένου να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων. Αυτοί θα αποβληθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από το αν έχουν εισιτήρια ή όχι. Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν ξανά μόνο όταν διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στην αίθουσα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς διακοπή».