Μήτογλου: «Να αντιμετωπίσουμε σαν τελικό το ματς με τη Φενέρμπαχτσε»

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε και εκτίμησε πως θα είναι ένα κλειστό ματς.

Μήτογλου: «Να αντιμετωπίσουμε σαν τελικό το ματς με τη Φενέρμπαχτσε»

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην κάμερα της Nova για τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ματς σαν τελικό, ενώ επισήμανε πως περιμένει ένα κλειστό παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε:

Για τον ημιτελικό: «Θα το αντιμετωπίσουμε ως τελικό και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τη νίκη. Να τα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ για τη νίκη.

Να το αντιμετωπίσουμε ως ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Να μην αλλάξει η ρουτίνα μας και να μη βάλουμε αυτή την έξτρα πίεση του Final Four. Να το ευχαριστηθούμε, αλλά ταυτόχρονα να ξέρουμε και τη βαρύτητα του αγώνα. Το παιχνίδι θα κριθεί από το ποιος το θέλει πιο πολύ, στην άμυνα και στις μικρές λεπτομέρειες. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι».

Για τους Καλάθη και Παπαγιάννη: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες, ήμασταν μαζί σε Παναθηναϊκό και Εθνική. Χαίρομαι που τους βλέπω, μιλήσαμε ξανά αλλά δεν είπαμε κάτι για το μεταξύ μας παιχνίδι».