Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στον Μπερτομέου για τον Γιαννακόπουλο

Οι Πειραιώτες ζητούν την επαναφορά των ποινών του προέδρου του Παναθηναϊκού και καινούρια πειθαρχική διαδικασία για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στον Μπερτομέου για τον Γιαννακόπουλο

Στο «ΦΩΣ» σας είχε ενημερώσει πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δώσει μία δυναμική απάντηση, ύστερα από τις διαρροές, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν εις βάρος της ομάδας του Πειραιά, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Αυτό έγινε πλέον και πράξη!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, λοιπόν, όντας φανερά δυσαρεστημένοι από τις συκοφαντίες, έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, κάνοντας καταγγελία για συκοφαντία από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ζητώντας την επαναφορά των ποινών του. Ακόμη οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν πως πρέπει να ξεκινήσει καινούρια πειθαρχική διαδικασία για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή (11/11) η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας, κ. Τζόρντι Μπερτομέου, μέσω της οποίας του γνωστοποίησε την καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την οποία συκοφάντησαν τον Ολυμπιακό για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Με την επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε σ’ όλα τα μέλη του Board, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τον κ. Μπερτομέου να επαναφέρει τις ποινές του κ. Γιαννακόπουλου σύμφωνα με το άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα και να ξεκινήσει καινούργια πειθαρχική διαδικασία για τις νέες του ενέργειες σύμφωνα με το άρθρο 42 του ίδιου κώδικα».