Έρχεται δυναμική απάντηση από Ολυμπιακό

Οι καταγγελίες του Παναθηναϊκού είναι σοβαρές και ο Ολυμπιακός θα ζητήσει εδώ και τώρα εξηγήσεις και αποδείξεις. Έρχεται δυναμική απάντηση από Ολυμπιακό και Αγγελόπουλους.

Έρχεται δυναμική απάντηση από Ολυμπιακό

Τα όσα καταγράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερα σοβαρά και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει ούτε να ξεχαστούν, ούτε να περάσουν στα... ψιλά, όπως και οι ισχυρισμοί του "τριφυλλιού". Σύμφωνα με τους διαιτητές και τους ανθρώπους των "πρασίνων", ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε προς τους ρέφερι του αγώνα πως τους έγινε απόπειρα δωροδοκίας από άνθρωπο των "ερυθρολεύκων", αναφέροντας το ποσό των 20.000 ευρώ.

Μάλιστα, τόνισε πως γνωρίζει τον "μεσάζοντα", επισημαίνοντας πως όλα αυτά θα τα καταγγείλει τόσο στον εκτελεστικό Διευθυντή της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, όσο και στον υπεύθυνο διαιτησίας, Ρίτσαρντ Στόουκς. Οι ρέφερι ήταν έντονα δυσαρεστημένοι με το γεγονός καθώς έχουν την άποψη πως όλα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και αισθάνονται βαριά προσβεβλημένοι.

Αν, όμως, όλα αυτά ισχύουν, θα πρέπει να αποδειχθούν έμπρακτα και εφόσον υπάρχει αλήθεια τότε θα πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη τιμωρία, καθώς μιλάμε για ένα σοβαρό αδίκημα, όπως αυτό της δωροδοκίας. Η πλευρά του Παναθηναϊκού, μάλιστα, "φωτογραφίζει" τον Τάκη Λιβιεράτο, σχολιάζοντας πως "έκανε την δουλειά του, μέχρι που τον έδιωξαν". Οι ισχυρισμοί είναι σοβαροί και όλα αυτά δεν μπορούν να περάσουν έτσι απλά.

Αν, όμως, όλα αυτά είναι ψευδή και ειπώθηκαν για την δημιουργία εκφοβισμού και εντυπώσεων, επίσης δεν μπορούν απλά να ξεχαστούν. Εδώ προσβάλλεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο η φήμη, το πρεστίζ, το κύρος, αλλά και η ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού, όπως και η υπόληψη των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, καθώς εκείνοι είναι οι πρόεδροι των "ερυθρολεύκων". Οι Πειραιώτες σύντομα θα ζητήσουν εδώ και τώρα εξηγήσεις και η απάντηση τους για το θέμα που έχει δημιουργηθεί θα είναι δυναμική, όσο ποτέ άλλοτε, καθώς θεωρούν πως πλέον ξεπεράστηκε κάθε όριο.