ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Κάναμε επίσημη καταγγελία στην Euroleague για τον Γιαννακόπουλο»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την καταγγελία της στην Euroleague κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της ομάδας του!

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Κάναμε επίσημη καταγγελία στην Euroleague για τον Γιαννακόπουλο»

Οι «ερυθρόλευκοι» στην ανακοίνωση που είχαν βγάλει το Σάββατο 10/11 είχαν επισημάνει ότι θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να υπερασπιστούν την ομάδα του Πειραιά στα όσα υποστήριξε ο Γιαννακόπουλος για στοιχηματισμό ή χρηματισμό των διαιτητών της αναμέτρησης Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού.

Έτσι, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Ένωσης διαιτητών της Euroleague κατά του προέδρου του παναθηναϊκού, ήρθε και η σειρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός να κινήσει τις διαδικασίες της τιμωρίας του ιδιοκτήτη αλλά και της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε επίσημη καταγγελία στον αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκας για την επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την οποία συκοφάντησαν τον Ολυμπιακό για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό».