Ολυμπιακός: Με πίστη και τον κόσμο στο πλευρό του

Το 2-1 στη σειρά με τη Μπαρτσελόνα θα επιχειρήσει να κάνει απόψε (30/4, 21:30) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός: Με πίστη και τον κόσμο στο πλευρό του

Λίγες ώρες απομένουν για το τζάμπολ της μεγάλης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (30/4, 21:30) για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των play-off της EuroLeague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να χαμογελά καθώς θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του, ακόμα κι αν δεν βρίσκονται άπαντες στο 100%.

Συγκεκριμένα, την επιστροφή του μετά από απουσία 2 αγώνων αναμένεται να κάνει ο Κώστας Παπανικολάου που αν και με έλλειμα ενέργειας κατά τον Γιώργο Μπαρτζώκα θα αγωνιστεί κανονικά στη συνέχεια της σειράς.

Επιπλέον κανονικά θα αγωνιστεί και ο Φιλίπ Πετρούσεφ που έπαιξε και στο Game 2 παρά τον τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ενώ όλο και καλύτερα δείχνει να νιώθει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που επέστρεψε στη σειρά με τους Καταλανούς μετά από διάστημα μηνών.

Από την πλευρά της Μπαρτσελόνα, που είχε αγώνα στην Ισπανία το περασμένο Σαββατοκύριακο, χάνοντας από την Ανδόρα σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκαν οι Ρούμπιο και Βέσελι, έρχεται στο ΣΕΦ με μίνιμουμ στόχο τη μία νίκη για να μπορέσει να ανακτήσει και πάλι το πλεονέκτημα έδρας.