Αγγελόπουλοι: «Ζητούμε την αποβολή του Παναθηναϊκού από την EuroLeague»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στην  αντεπίθεση: Ζητούν την αποβολή του Παναθηναϊκού από την EuroLeague, αλλά και την πειθαρχική και ποινική τιμωρία του Δ. Γιαννακόπουλου.

Αγγελόπουλοι: «Ζητούμε την αποβολή του Παναθηναϊκού από την EuroLeague»

Στο «ΦΩΣ» σας ενημερώσαμε νωρίτερα πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δώσει μία δυναμική ανακοίνωση, ύστερα από τις διαρροές, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν εις βάρος της ομάδας του Πειραιά, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Αυτό έγινε πλέον και πράξη!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, λοιπόν, όντας φανερά δυσαρεστημένοι από τις συκοφαντίες, ζητούν την αποβολή του Παναθηναϊκού από την EuroLeague, αλλά και την πειθαρχική και ποινική τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η χθεσινή επίσημη τοποθέτηση του Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός περί δήθεν απόπειρας χρηματισμού των διαιτητών της Euroleague κ.κ. Paternico και Zamojski από την ομάδα μας, ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας.
Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και της πεντακάθαρης δημόσιας εικόνας της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, προσφεύγοντας ενώπιον των Ελληνικών τακτικών δικαστηρίων και των εισαγγελικών αρχών.

Πέραν τούτων, μέσω επιστολής που πρόκειται να σταλεί στον κ. Bertomeu και της υποβολής καταγγελίας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της Euroleague, θα ζητήσουμε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο και την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση, σύμφωνα με τις σαφείς διατάξεις του Καταστατικού και του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Η παραδειγματική πειθαρχική και ποινική τιμωρία του χυδαίου συκοφάντη Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι πλέον μονόδρομος».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ