Φύλλο αγώνα: Οι διαιτητές έγραψαν για βρισιές, χειρονομίες και επίθεση Γιαννακόπουλου

«Καίει» το φύλλο αγώνα τον Παναθηναϊκό, καθώς οι διαιτητές της αναμέτρησης έχουν γράψει για βρισιές, χειρονομίες, αλλά και για επίθεση που δέχτηκαν από τον Γιαννακόπουλο. 

Φύλλο αγώνα: Οι διαιτητές έγραψαν για βρισιές, χειρονομίες και επίθεση Γιαννακόπουλου

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με σκορ 93-80 στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, αλλά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτά που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης από τους διαιτητές του αγώνα.

Σύμφωνα με τους τρεις ρέφερι, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πήγε στα αποδυτήρια τους κατά την διάρκεια του ημιχρόνου και κατηγόρησε τους δύο διαιτητές, τον Πολωνό και τον Ιταλό, πως στοιχημάτισαν 20.000 ευρώ, ενώ τόνισε πως ο μόνος δίκαιος ήταν ο Ισπανός. Σύμφωνα με την έκθεση, ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ, φώναξε αρκετές φορές προς εκείνους πως "τα ξέρουμε όλα, θα τα στείλουμε στον Μπερτομέου και στον Στόουκς".

Οι διαιτητές στο ΟΑΚΑ ήταν οι εξής: Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

Αναλυτικά τα όσα γράφει το φύλλο αγώνα:

*Κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου της αναμέτρησης, τουλάχιστον τρία άτομα, τα οποία κάθονταν στις μπροστινές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο, στην απέναντι πλευρά από τους πάγκους, έβριζαν τους διαιτητές αρκετές φορές λέγοντας "FUCK YOU, WE FUCK YOUR MOTHER". Tην ίδια στιγμή σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους, κάνοντας άσεμνες χειρονομίες.

*Όταν ολοκληρώθηκε το δεύτερο δεκάλεπτο, ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου ομάδας (κ. Γιαννακόπουλος) περίμενε έξω από τα αποδυτήρια και μας είπε: "Τα ξέρουμε όλα, ξέρουμε πως ποντάρατε 20.000 ευρώ, τόσο ο Πολωνός, όσο και ο Ιταλός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα τα στείλουμε στον Μπερτομέου και στον Στόους, όλα.