Μονακό: Προχωρά σε μείωση του μπάτζετ

Η εταιρεία που μεταδίδει τους αγώνες τους των «Μονεγάσκων» ανήκει στον ιδιοκτήτη της ομάδας και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα με συνέπεια να υπάρξει πρόβλημα στα οικονομικά της Μονακό

Μονακό: Προχωρά σε μείωση του μπάτζετ

Δεν προβλέπεται ευοίωνο το μέλλον της Μονακό τουλάχιστον για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μείωση του μπάτζετ.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στη Γαλλία η Μονακό είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε σημαντική μείωση του μπάτζετ της, για την νέα σεζόν, λόγω απώλειας εσόδων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία που μεταδίδει τους αγώνες τους των «Μονεγάσκων» (Fedcom Media/Skweek) αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα που οδηγούν, όπως όλα δείχνουν, σε σημαντική μείωση του προϋπολογισμού τους.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η εξέλιξη αυτή δεν επιτρέπει στη διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει τον προγραμματισμό του πλάνου που είχε στο μυαλό της, με αποτέλεσμα να πρέπει να αναπροσαρμόσει τα σχέδια της, αφού πρώτα μάθει το τι ακριβώς θα συμβεί με τα έσοδά της από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.