Μπλατ: «Δε θα κερδίσουμε πολλά ματς που θα δώσουμε 20 επιθετικά ριμπάουντ»

Διαβάστε τη συνέντευξη Τύπου του Ντέιβιντ Μπλατ.

Μπλατ: «Δε θα κερδίσουμε πολλά ματς που θα δώσουμε 20 επιθετικά ριμπάουντ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ και στο αμυντικό κομμάτι.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μπλατ

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα είδαμε. Στο πρώτο παίξαμε καλύτερα και στο δεύτερο το έκανε ο αντίπαλος. Δε θα κερδίσουμε πολλά ματς που θα δώσουμε 20 επιθετικά ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα για να μην εκμεταλλευτεί δεύτερη και τρίτη προσπάθεια. Όταν δεν παίρνεις το ριμπάουντ δε μπορείς να τρέξεις. Ο Μπάρκλεϊ είχε πει... πως χωρίς τη μπάλα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δε μπορείς να δεχτείς γύρω στους 80 πόντους όταν του δίνεις 20 επιθετικά ριμπάουντ, κάτι στο οποίο στοχεύαμε. Για να νικήσεις σε αυτό το γήπεδο πρέπει να δεχτείς λιγότερους από 80 πόντους».

Για τη διαφορά στην απόδοση των γκαρντ των δύο ομάδων είπε ότι, «οι γκαρντ τους έπαιξαν καλύτερα. Δεν έχω άλλη απάντηση να σας δώσω».

Αν έπαιξε η εμπειρία ρόλο στο τρίτο δεκάλεπτο, «ήταν ένας παράγοντας κι αυτός. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κάνεις τα πράγματα που ελέγχεις καλά. Μην κάνεις λάθη, να παίρνεις τα ριμπάουντ. Δεν το καταφέραμε. Για κάποιους από τους παίκτες μας αυτά είναι παιχνίδια που πρέπει να τα βιώσουν για να μάθουν. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε την ποιότητά μας, αλλά δεν είχαμε συνέπεια στα απλά πράγματα. Δεν πήραμε ριμπάουντ και δεν προφυλάξαμε τη μπάλα».

Για τον χρόνο συμμετοχής του Μάντζαρη (μόλις δυο λεπτά) και αν είχε κάποιο πρόβλημα είπε: «Ο Μάντζαρης δεν είχε κάποιο πρόβλημα και ίσως να έπρεπε να παίξει περισσότερο».

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος... «προηγούνται δύο ματς πριν από αυτό και έχω να σκεφτώ αυτά. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό ματς και σίγουρα σημαντικό για το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να σκεφτώ τα άλλα ματς που προηγούνται».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ