Λαρεντζάκης: «Δείχνει τον χαρακτήρα μας αυτή η νίκη»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι.

Λαρεντζάκης: «Δείχνει τον χαρακτήρα μας αυτή η νίκη»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά το τέλος του αγώνα με την Παρτιζάν τόνισε πως νίκες σαν αυτή που πέτυχε η ομάδα του στο Βελιγράδι δείχνουν τον χαρακτήρα της ομάδας.

Αναλυτικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε:

Για το αν είναι νίκη που φτιάχνει χαρακτήρα: Η άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που θέλουμε να έχουμε σε κάθε ματς. Αυτές οι νίκες φτιάχνουν χαρακτήρα και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον ρυθμό γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη.

Για το αν ένιωθε ότι πάγωνε το γήπεδο: Φάση-φάση πήγαινε το παιχνίδι. Κάθε άμυνα ήταν σημαντική. Όταν παίξαμε πραγματική άμυνα ήταν το σημείο κλειδί και γυρίσαμε το ματς.

Για την κοντή πεντάδα: Ήμασταν πιο ευέλικτοι στην άμυνα και βάλαμε μεγαλύτερη πίεση. Έπρεπε όλοι μαζί να πάμε στα ριμπάουντ κάτι που έγινε. Ήταν και αυτό σημείο κλειδί που γύρισε το ματς.

Για τα δύο ματς: Ανέκαθεν το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι. Δεν κάμουμε μακρινά σχέδια. Υπάρχει ξεκούραση τώρα, γυρίζουμε έχουμε ρεπό και την Κυριακή παίζουμε με τον Άρη.

Για το που μπορεί να φτάσει: Δεν μου αρέσει να λέω που μπορούμε να φτάσουμε. Δείχνει χαρακτήρα αυτή η νίκη. Προχωράμε όλοι μαζί και αυτή η νίκη δείχνει ξανά την ομάδα που είμαστε.