«Κι ο ΠΑΟ υποψήφιος για τον Νίμπο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα σε ΜΜΕ του Ισραήλ ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Αμερικανού Τζος Νίμπο

«Κι ο ΠΑΟ υποψήφιος για τον Νίμπο»

Ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στην ευρωπαϊκή αγορά το καλοκαίρι αναμένεται να είναι του Τζος Νίμπο.

Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Sport5», η Μακάμπι θα δυσκολευτεί πολύ να κρατήσει τον 27χρονο Αμερικανό σέντερ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα την περίπτωση του Αμερικανού φέρονται να παρακολουθούν πολύ στενά οι Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης και Αρμάνι Μιλάνο.

Από ‘κει και πέρα, αυτό που δεν βοηθά σε καμία περίπτωση τη Μακάμπι για να κρατήσει τον 27χρονο ψηλό είναι ο πόλεμος στη Γάζα. Κι αυτό γιατί, είναι άγνωστο εάν θα είναι σε θέση να δώσει αγώνες την επόμενη χρονιά στο Ισραήλ.

Οπότε, αυτό θα μειώσει αρκετά τα έσοδά της, παρά την οικονομική βοήθεια από το κράτος και φυσικά με έναν πόλεμο σε εξέλιξη, εγείρονται και θέματα ασφαλείας, που ενδεχομένως να ωθήσουν πιο εύκολα τον παίκτη στην αποχώρηση από την ομάδα.

Το συμβόλαιο του Νίμπο με την «ομάδα του λαού» είναι ύψους 800.000 δολαρίων και πρόκειται για ένα ποσό που μπορούν να καλύψουν τα βαριά… πορτοφόλια της Ευρώπης.