Ολυμπιακός: Όλα για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό 

Ολυμπιακός: Όλα για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό!

Με ένα μαγικό δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έριξε στο καναβάτσο και τη Βίρτους στο «φλεγόμενο» ΣΕΦ και έφτασε τις 12 συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη! Ο Ολυμπιακός, παίρνοντας και τη διαφορά, «καβάλησε» τους Μπολονέζους στη βαθμολογία και είναι πλέον 5ος.

Οι Πειραιώτες «χτυπούν» πλέον τετράδα και πολλά θα κριθούν στο μεγάλο ματς που έρχεται, με τον Παναθηναϊκό πάλι στο ΣΕΦ. Με επικράτηση ο Ολυμπιακός θα διπλασιάσει τις νίκες του κόντρα στον ΠΑΟ και θα έχει και μ’ αυτόν την ισοβαθμία. Με Μονακό και Μπαρτσελόνα υστερεί, ενώ τη Φενέρμπαχτσε την έχει στο ΣΕΦ στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Και απ’ την οποία είχε χάσει μόλις με δύο πόντους στην Πόλη.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει πάντως με τον τρόπο που ξέρει, παιχνίδι με το παιχνίδι. Και με πνεύμα ομοψυχίας στο παρκέ. Όπως έκανε και χθες, με τον έναν να συμπληρώνει τον άλλον. Η απουσία του Τόμας Ουόκαπ ήταν εμφανής (ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο όπου η Βίρτους ήλεγξε την κατάσταση) αλλά όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω για να αναπληρωθεί το κενό του, σε άμυνα και επίθεση.

Παπανικολάου και Κάνααν έδωσαν το σύνθημα και ο Πίτερς πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο στο φινάλε που διασφάλισε τη νίκη και διαφορά των «ερυθρόλευκων».

Η άμυνα φυσικά οδήγησε τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μέρος, με τους Μπολονέζους να πετυχαίνουν μόλις 5 πόντους στην γ’ περίοδο! Και με τέτοια άμυνα δεν έχανε ο Ολυμπιακός!

Πλέον στο λιμάνι ετοιμάζονται για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» διψούν για ρεβάνς για την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά οι πολεμιστές του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν είναι διατεθειμένοι να τους κάνουν τη χάρη. Και μαζί με τον κόσμο θα τα δώσουν όλα για τη νίκη!