Ολυμπιακός: Το μεγάλο «πρέπει» με Βίρτους

Οι λόγοι που ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο «πρέπει» για νίκη την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια. 

Ολυμπιακός: Το μεγάλο «πρέπει» με Βίρτους

Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το παιχνίδι-τελικό κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ την ερχόμενη Πέμπτη. Είναι κρίσιμο ματς και το αποτέλεσμα θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό το αν οι Πειραιώτες θα έχουν πολλές ελπίδες να πάρουν μία θέση στην πρώτη τετράδα, η οποία δίνει το πλεονέκτημα έδρας. Υπενθυμίζεται πως αυτήν τη στιγμή οι Ιταλοί είναι στην 5η θέση με ρεκόρ 17-10 (στην ισοβαθμία με Μονακό και Παναθηναϊκό), με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί στην 6η με ρεκόρ 16-11.

Στο σενάριο που οι Πειραιώτες επικρατήσουν στο Φάληρο, καλύπτοντας το +2 (69-67) με το οποίο είχαν ηττηθεί στη γειτονική χώρα, τότε αυτόματα θα… καβαλήσουν τη Βίρτους και θα έχουν προβάδισμα και στην περίπτωση ισοβαθμίας μαζί τους.

Και ακολούθως στις 14 Μαρτίου θα αναμένουν τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (ο οποίος αναμένεται να έχει εύκολο έργο με την αδιάφορη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ μέσα στην εβδομάδα), τον οποίο αν επίσης κερδίσουν, τότε μαθηματικά θα κρατούν την τύχη στα χέρια τους για την τέταρτη θέση (με τις Μονακό, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ πιο πάνω), αφού θα υπερτερούν στην ισοβαθμία και απέναντι στο «τριφύλλι», το οποίο είχαν νικήσει στην πρεμιέρα στην έδρα του.

Υπάρχει λοιπόν ένα μεγάλο «πρέπει» απέναντι στη Βίρτους, στο οποίο καλείται να ανταποκριθεί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Και το ευχάριστο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να φορτσάρει σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.