Μποζίκας: «Ο Παπανικολάου έπαιξε με ένεση - Έχει μεγάλο κίνητρο ο ΜακΚίσικ»

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις μίλησε στην κάμερα της Nova ο Γιώργος Μποζίκας

Μποζίκας: «Ο Παπανικολάου έπαιξε με ένεση - Έχει μεγάλο κίνητρο ο ΜακΚίσικ»

Ότι ο Παπανικολάου αγωνίστηκε με πόνους στη μέση και με ένεση δήλωσε ο Γιώργος Μποζίκας στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις.

Παράλληλα ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Μπαρτζώκα αναφέρθηκε στον τρόπο που ήρθε η νίκη με ξεχωριστή αναφορά στον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ευχαριστούμε το ιατρικό επιτελείο και τον Παπανικολάου που αγωνίστηκε με πόνους στη μέση. Με ένεση. Και έδωσε απίστευτες μάχες. Και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.

Εμείς από τη μεριά μας είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για 40 λεπτά. Πιέσαμε πολύ πάνω στη μπάλα. Δεν αφήσαμε αμαρκάριστο σουτ. Δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην άμυνα μας για μεγάλο μέρος του ματς. Τους οδηγήσαμε σε λάθη και στην επίθεση μέσα από το ομαδικό μας παιχνίδι βρήκαμε ρυθμό, ευστοχήσαμε σε σουτ και πήραμε μια καλή διαφορά.

Ο ΜακΚίσικ έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για να επανέλθει πλήρως και να βοηθήσει την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς και πιστεύω ότι είναι έτοιμος και πνευματικά και σωματικά για να μας βοηθήσει περισσότερο».