Μπαρτζώκας: «Κερδίσαμε με περίπου 20 πόντους σε μια δύσκολη έδρα»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη flash intervew της EuroLeague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις.

Μπαρτζώκας: «Κερδίσαμε με περίπου 20 πόντους σε μια δύσκολη έδρα»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις με 76-95, έκανε ειδική αναφορά στους ΜακΚίσικ, Ουόκαπ και Φαλ ενώ τόνισε πόσο σημαντικός είναι για τη λειτουργία του Ολυμπιακού ο Ράιτ.

Παράλληλα τόνισε ότι ο τρόπος που ήρθε η νίκη και η διαφορά του σκορ, δείχνουν... κάτι για την ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταφέραμε και κοντρολάραμε το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς χάσαμε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ. Πήραν επτά στο σύνολο δεύτερες ευκαιρίες, μέχρι να καταφέρουμε να το καλύψουμε αυτό. Η άμυνά μας ήταν σκληρή για 40 λεπτά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς αυτό.

Ο ΜακΚίσικ μας βοήθησε πολύ, επιστρέφοντας μετά από καιρό. Ο Ουόκαπ ήταν εξαιρετικός, όπως κι ο Φαλ. Όλοι βοήθησαν για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και βαθύ ρόστερ. Είχαμε 3-4 παίκτες εκτός απόψε. Ο Μόουζες Ράιτ είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ήρθαμε εδώ σε μία τόσο δύσκολη έδρα και κερδίσαμε με περίπου 20 πόντους διαφορά. Αυτό κάτι δείχνει για την ομάδα μας».