Γκριμάου: «Απαιτητικός αντίπαλος η Μονακό»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για την αυριανή (1/3) αναμέτρηση με τη Μονακό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Καταλανοί

Γκριμάου: «Απαιτητικός αντίπαλος η Μονακό»

Στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μονακό για την 27η αγωνιστική της Euroleague ο προπονητής των Καταλανών Ρότζερ Γκριμάου στάθηκε στην προσθήκη του Ρίκι Ρούμπιο και την φόρμα που είχε η γαλλική ομάδα πριν τη διακοπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε πολλές επιλογές στον πάγκο και νομίζω ότι ο Ρούμπιο μπορεί να ταιριάζει με τον Γιοκουμπάιτις και τον Σατοράνσκι. Μπορεί να μας δώσει περισσότερες επιλογές για να παίξουμε με διαφορετικούς τρόπους. Όλοι οι παίκτες μου είναι παίκτες υψηλού επιπέδου και πάντα θα πρέπει να αφήνω δύο εκτός.

Θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε έτσι ώστε η ομάδα να πάρει τα μέγιστα από αυτό. Οι παίκτες που δεν έπαιξαν με τις εθνικές και κατάφεραν να ξεκουραστούν λίγο. Αυτοί που έπαιξαν είναι όλοι εντάξει και θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Μονακό.

Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μια αθλητική ομάδα από όλες τις απόψεις, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Η Μονακό είναι ένας απαιτητικός αντίπαλος που έχει κερδίσει έξι σερί παιχνίδια στην EuroLeague. Έχουν αυτοπεποίθηση, οπότε αυτό τους κάνει διπλά πιο επικίνδυνους».