Ναν για Φενέρμπαχτσε: «Θα έρθουν και θα χάσουν…»

Το μήνυμα του Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (9/2, 21:15) στο «ΟΑΚΑ» για την Euroleague.

Ναν για Φενέρμπαχτσε: «Θα έρθουν και θα χάσουν…»

Σίγουρος για τη νίκη του Παναθηναϊκού σε βάρος της Φενέρμπαχτσε (9/2, 21:15) στο «ΟΑΚΑ» για την 26η αγωνιστική της Euroleague παρουσιάστηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο άσος των «πρασίνων» μιλώντας για το παιχνίδι, είπε:

Για την Φενέρμπαχτσε: «Θέλουμε να μπούμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι. Να επιστρέψουμε στις νίκες. Είχαμε μία πάρα πολύ καλή προπόνηση και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη».

Αν του ταιριάζει ο τρόπος παιχνιδιού του Αταμάν: «Ακόμα το πιστεύω και νιώθω το ίδιο. Κάνουμε μία καλή δουλειά με τον προπονητή και τον ασίσταντ και βελτιώνομαι μέσα από το σύστημά του. Παίρνω πολλές μπάλες πίσω από το σκριν και έχω μεγάλη στήριξη από τους συμπαίκτες μου. Κάνουμε καλή δουλειά. Μου δίνουν την μπάλα όταν αυτή "καίει" και στην άμυνα παίζουμε πολύ καλά τώρα επίσης. Κάθε μέρα θα είναι καλύτερα».

Το μήνυμα που στέλνει στη Φενέρμπαχτσε: «Ότι θα έρθουν και θα χάσουν».

Για τα δυνατά σημεία της Φενέρμπαχτσε: «Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Στην αρχή ήταν ίσως κατώτεροι των προσδοκιών, αλλά τώρα παίζουν καλά. Τους είδαμε και στο βίντεο και είναι μία ομάδα που παίζει σκληρά».