Η κριτική των παικτών - Παραλίγο να το κάνει ξανά ο Σπανούλης...

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να «δραπετεύσει» με το διπλό από την έδρα της ΤΣΣΚΑ, αφού ηττήθηκε με σκορ 65-69 στη Μόσχα.

Η κριτική των παικτών - Παραλίγο να το κάνει ξανά ο Σπανούλης...

Για μια ακόμα φορά ο Σπανούλης απέδειξε γιατί είναι ακόμα το πιο «βαρύ» χαρτί στη διοργάνωση, αφού ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε τους Μοσχοβίτες να καρδιοχτυπήσουν ξανά, όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ένα ακόμα δικό του έπος, αστοχώντας σε ένα κρίσιμο τρίποντο στο τέλος από τα 8.5 περίπου μέτρα.

Από κοντά σε απόδοση οι Πρίντεζης και Γκος. Σε ρηχά νερά κινήθηκαν οι Τίμα, Μάντζαρης, Βεζένκοφ και Τουπάν.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών:

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος

Το γράφουμε συχνά στα τελευταία παιχνίδια ότι ο Αμερικάνος δείχνει να εγκληματίζεται πλέον για τα καλά στον Ολυμπιακό. Μετά την τρίτη - καταστροφική - περίοδο για τον Ολυμπιακό, ο Γκος εμφανίστηκε στο παρκέ με ηγετικά προσόντα. Σκόραρε, μοίρασε σωστά την μπάλα και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η επίθεση των «ερυθρόλευκων» να βρει ρυθμό.

Βασίλης Τολιόπουλος

Δεν αγωνίστηκε

Αξέλ Τουπάν

Μέτριος ο Γάλλος. Είχε ενέργεια όμως έκανε και κάποιες κακές επιλογές, ενώ ήταν και πολύ άστοχος στα σουτ που επιχείρησε. Σίγουρα έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Βασίλης Σπανούλης

Στη Ρωσία ακούνε το όνομα Βασίλης Σπανούλης και μαύρα σύννεφα σκεπάζουν τα πάντα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ένας ζωντανός μύθος για την Ευρωλίγκα και ο μεγαλύτερος εφιάλτης της ΤΣΣΚΑ. Τα έκανε και πάλι όλα και όταν η ΤΣΣΚΑ έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, έβαλε φαρδιά - πλατιά την υπογραφή του και θύμισε σε ολόκληρη την Ευρώπη γιατί αποτελεί πόλο έλξης σε κάθε παρκέ που πατάει... Έχασε στο τέλος το τρίποντο που θα μπορούσε να βάλει μπροστά τον Ολυμπιακό, όμως ήταν ο άνθρωπος που με 11 δικούς του πόντους στην τέταρτη περίοδο «ψαλίδισε» τη διαφορά των Ρώσων και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Γιάνις Τίμα

Για μια ακόμα φορά ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Ο Τίμα δείχνει να μην έχει εγκληματιστεί ακόμα και όσο περνάνε οι εβδομάδες αυτό ίσως και να είναι πρόβλημα για τον Ολυμπιακό.

Νίκολα Μιλουτίνοφ

Δεν ήταν αρνητικός, αλλά ούτε και θετικός. Ο Μιλουτίνοφ πάλεψε όσο αγωνίστηκε όμως φέτος έχει κάνει και πολύ καλύτερα ματς.

Σάσα Βεζένκοφ

Τίποτα σπουδαίο ούτε και από τον Βεζένκοφ. Αγωνίστηκε σχεδόν έντεκα λεπτά όμως δεν έδειξε το καλό πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει φέτος.

Γιώργος Πρίντεζης

Ο δεύτερος αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε πολλές μάχες και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ της ομάδας, πίσω από τον Σπανούλη. Για μια ακόμα φορά ήταν παθιασμένος και πιστοποίησε ότι διαθέτει κινήσεις που οι αντίπαλοι δεν μπορούν να ανακόψουν. Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Κώστας Παπανικολάου

Και ο Κώστας Παπανικολάου έβγαλε στο παρκέ το πάθος που τον διακρίνει. Έδωσε πολλές μάχες στην άμυνα, είχε ενέργεια και ήταν από τους αυτούς που προσπάθησαν αρκετά κόντρα στην «αρκούδα».

Βαγγέλης Μάντζαρης

Επιθετικά δεν πήρε προσπάθειες ενώ είχε μόλις μια ασίστ. Αμυντικά ήταν πολύ καλός και προσπάθησε να περιορίσει τα «πολυβόλα» της ΤΣΣΚΑ. Πάντως δεν έχει δείξει ακόμα το γνωστό - καλό του πρόσωπο και αυτό αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα.

Γιώργος Μπόγρης

Δεν αγωνίστηκε

Ζακ Λεντέι

Είχε ίσως τη δυσκολότερη δουλειά από όλους αφού είναι «πρωτάρης] στη διοργάνωση και απέναντί του είχε δύο παίκτες (Χάινς και Χάντερ) οι οποίοι έχουν εκτοξεύσει την καριέρα τους από τον Ολυμπιακό και ξέρουν καλά την ομάδα και ειδικά το πώς κινούνται οι γκαρντ της και πώς ψάχνουν τους ψηλούς. Είχε πάθος, κέρδισε μάχες και δεν ήταν αρνητικός κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.