Αταμάν: «Νομίζω ότι ο Σλούκας δεν θα παίξει με την Αρμάνι»

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν μίλησε για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (31/1, 21.15).

Αταμάν: «Νομίζω ότι ο Σλούκας δεν θα παίξει με την Αρμάνι»

Ο Εργκίν Αταμάν παραχώρησε συνέντευξη για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (31/1, 21.15) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύ πιθανή απουσία του Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

*** «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Αρμάνι έχει πολύ καλό ρόστερ, ιδίως τώρα που έχουν επιστρέψει από τους τραυματισμούς τους όλοι οι σημαντικοί παίκτες, όπως ο Μίροτιτς και ο Σιλντς, που κάνουν εξαιρετική σεζόν. Η Αρμάνι θα έχει τώρα και τον Νέιπιερ, ο οποίος δεν είχε παίξει στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι, όπως και ο ΜακΓκρούντερ».

*** «Η Αρμάνι έχει έναν από τους καλύτερους και πιο έμπειρους προπονητές στην Ευρώπη. Μπορεί στην αρχή της σεζόν να μην είχε καλά αποτελέσματα, αλλά τώρα δείχνει τη δύναμή της. Ιδίως στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, που πήρε μια σπουδαία νίκη την περασμένη εβδομάδα».

*** «Θα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι για εμάς που ακόμα έχουμε προβλήματα. Νομίζω πως ο Κώστας Σλούκας δεν θα παίξει. Ο Λούκα Βιλντόσα έκανε μία προπόνηση σήμερα, δεν είναι έτοιμος, αλλά θα προσπαθήσει. Έχουμε προβλήματα, αλλά είναι ένα must-win παιχνίδι για μας. Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί μας θα μας δώσουν έξτρα ενέργεια για να πάρουμε αυτή την νίκη στην έδρα μας».

*** «Το κλειδί θα είναι η επιθετικότητα και η άμυνα, κυρίως πάνω στον Νέιπιερ και τον Σιλντς. Για τον Μίροτιτς θα είναι το πρώτο ματς της EuroLeague μετά από μήνες, είδα όμως ότι έπαιξε εξαιρετικά στο πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Αρμάνι έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, τον Μέλι, τον Φόιγκτμαν, τον Χολ».

*** «Έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Ευρώπη. Πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι στην άμυνα. Η Αρμάνι παίζει πολύ κοντρολαρισμένο μπάσκετ και ξέρει πολύ καλά να αγωνίζεται στο πέντε εναντίον πέντε. Πρέπει να ανεβάσουμε το τέμπο του αγώνα για να πάρουμε την νίκη».