Αποκάλυψη Βατούτιν για Μπλατ: «Δεν φτάσαμε ποτέ σε συμφωνία»

Σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Αποκάλυψη Βατούτιν για Μπλατ: «Δεν φτάσαμε ποτέ σε συμφωνία»

Μιλώντας στο mk.ru ο Βατούτιν και μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τις άριστες σχέσεις του με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Μεταξύ άλλων ο Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε...

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ: «Έχουμε μία εξαιρετική σχέση με τον Ντέιβιντ. Ο Μπλατ είναι ένας από τους πιο αγαπητούς προπονητές στη Ρωσία για προφανείς λόγους. Με την εθνική ομάδα κατάφερε μία τεράστια επιτυχία στο Eurobasket του 2007. Επίσης, ο Μπλατ είναι ο βασιλιάς των δημοσίων σχέσεων και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη χώρα μας. Πριν το ματς θα του κάνουμε μία μεγάλη αγκαλιά, αλλά μετά θα προσπαθήσουμε να τον νικήσουμε».

Για το θετικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague: «Για τον λόγο αυτό το παιχνίδι θα μας δείξει την κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι από τα πιο σοβαρά τεστ στο ξεκίνημα της σεζόν».

Για το αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε επαφή με τον Αμερικανοϊσραηλινό: «Θα δώσω την είδηση. Ποτέ δεν καθίσαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν φτάσαμε ποτέ σε συμφωνία. Γενικά, πάντα υπάρχουν φήμες στον αθλητισμό»