Μπλατ για ΤΣΣΚΑ: «Έχουμε πολλούς τρόπους να τους σταματήσουμε»

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για τη Μόσχα με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να μιλά «για ένα από τα δύσκολα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια της σεζόν».

Μπλατ για ΤΣΣΚΑ: «Έχουμε πολλούς τρόπους να τους σταματήσουμε»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο της ΤΣΚΑ στη Μόσχα για την Ευρωλίγκα χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναχώρησε το πρωί για τη Μόσχα με τον τεχνικό της ομάδας, Ντέβιντ Μπλατ να κάνει λόγο για ένα από τα δύσκολα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Παρά το γεγονός αυτό, ο Μπλατ εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ματς.

«Ο Ολυμπιακός πάει για ένα από τα δύσκολα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια της σεζόν κόντρα σε μια από τις πιο πλήρεις ομάδες. Πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την νίκη και να συνεχίσουμε τον δρόμο μας», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού ο οποίος συνέχισε:

«Έχουμε πολλούς τρόπους να σταματήσουμε τον αντίπαλο αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη».

Η 12άδα του Ολυμπιακού που αναχώρησε για τη Μόσχα είναι η εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Βασίλης Τολιόπουλος, Άξελ Τουπάν, Βασίλης Σπανούλης, Γιάνις Τίμα, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Μπόγρης, Ζακ ΛεΝτέι.