Γιασικεβίτσιους για Μαντάρ: «Ποιος καταλάβαινε πολλά από μπάσκετ στα 22 του;»

Υπομονή ζήτησε για την απόδοση του Γιαμ Μαντάρ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υποστηρίζοντας δεν μπορεί να περιμένει κανείς πολλά από νεαρούς παίκτες.

Γιασικεβίτσιους για Μαντάρ: «Ποιος καταλάβαινε πολλά από μπάσκετ στα 22 του;»

Με το... γάντι απάντησε στις ερωτήσεις για την απόδοση του Γιαμ Μαντάρ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους την ίδια στιγμή που δημοσιεύματα από το Ισραήλ εμφανίζουν τον παίκτη ενοχλημένο για τον τρόπο χρησιμοποίησής του από τον Λιθουανό τεχνικό.

Ο προπονητής της Φενέρ μετά την εμφατική νίκη επί της Μακάμπι συνέστησε υπομονή για την περίπτωση του Ισραηλινού πλέι-μέικερ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω ποιος καταλάβαινε πολλά από μπάσκετ στα 22 του».

Παρόλα αυτά στη συνέχεια του έδωσε τα εύσημα για την απόδοσή του κόντρα στη Μακάμπι λέγοντας πως ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να κάνεις υπομονή, είναι 22 ετών. Δεν καταλαβαίνει πολλά ακόμα. Δεν φταίει ούτε αυτός, ούτε εγώ. Είναι 22 ετών. Δεν ξέρω ποιος καταλάβαινε πολλά από μπάσκετ στα 22 του. Πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Παρεμπιπτόντως, σήμερα, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στο παιχνίδι για μένα. Η σταθερότητά του στην καθοδήγηση της ομάδας, η άμυνά του ενάντια στον Μπλατ, η πίεσή του στην μπάλα… ήταν ένας από τους παίκτες-κλειδιά που βοήθησαν να έρθει το παιχνίδι προς την πλευρά μας. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε τίποτα από τόσο νεαρούς παίκτες. Σιγά-σιγά. Είναι πολύ νέος ακόμα.

Μόνο το απόλυτο φαινόμενο κυριαρχεί στα 22 του χρόνια».