Μιλουτίνοφ: «Δεν έπρεπε να βάλουμε σε κίνδυνο το παιχνίδι»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να είχε «καθαρίσει» νωρίτερα το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Μιλουτίνοφ: «Δεν έπρεπε να βάλουμε σε κίνδυνο το παιχνίδι»

Για τη νίκη του Ολυμπιακού με 79-74 επί της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο άσος των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στην ομαδική δουλειά που οδήγησε στο θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο σημείωσε πως ο Ολυμπιακός έπρεπε να είχε «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς.

«Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, όχι μόνο εγώ και το πιο σημαντικό είναι η νίκη που πήραμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η συνέχεια και θέλουμε να πάρουμε όσες νίκες περισσότερες γίνεται», είπε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της «NOVA» και στη συνέχεια τόνισε:

Για τη στήριξη του κόσμου: «Σήμαινε πολλά για εμένα. Μου έδωσε ενέργεια, ιδιαίτερη ώθηση και αυτοπεποίθηση αφού δεν ξεκίνησα καλά. Ήταν αυτό που χρειαζόμουν για να ανεβάσω την απόδοσή μου».

Για το παιχνίδι: «Νομίζαμε πως το ματς είχε τελειώσει και χαλαρώσαμε. Η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Αντιδράσαμε καλά στο τέλος. Όμως δε θα έπρεπε να βάλουμε σε κίνδυνο το παιχνίδι. Ήμασταν στο +15 και δεν έπρεπε να βγάλουμε το πόδι από το γκάζι και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Για την κατάστασή του: «Νομίζω πως έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης, δεν είμαι ακόμα στο επιθυμητό σημείο αγωνιστικά και όπως ήμουν το καλοκαίρι. Πρέπει να δουλέψω».

Τι εύχεται για τη νέα χρονιά: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, υγεία και να πετύχουν όλοι τους στόχους τους».

Για την αλλαγή του χρόνου με παίκτες του Παναθηναϊκού: «Άλλο είναι η δουλειά, αλλό η καλοπέραση».