Κάνααν: «Παιχνίδια όπως αυτό στο Βερολίνο είναι παγίδες»

Ο Αϊζάια Κάααν εξήγησε όλα όσα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου (29/12, 21.00).

Κάνααν: «Παιχνίδια όπως αυτό στο Βερολίνο είναι παγίδες»

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία την Παρασκευή (29/12, 21.00).

Ο Αμερικανός τόνισε τα εξής:

*** Για το ματς: «Κάποιες φορές παιχνίδια σαν και αυτά είναι παγίδες. Εμείς δε θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα. Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει απλώς να πάμε εκεί και να κάνουμε αυτά που χρειάζεται για τη νίκη».

*** Για την αποτίμηση του 1ου γύρου: «Ξέραμε πως η χρονιά θα είναι δύσκολη. Η EuroLeague είναι δύσκολη, υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα υπάρξουν πάνω και κάτω και προφανώς υπάρχουν παιχνίδια στα οποία θέλαμε να είχαμε πάρει τη νίκη, αλλά είναι μέρος του μπάσκετ. Εμείς απλώς πρέπει να μάθουμε αυτά και να προχωράμε χωρίς να επιτρέψουμε αυτά που έγιναν να ξανασυμβούν».

*** Για τις προσθήκες και την πληρότητα του Ολυμπιακού: «Εμείς προσπαθούμε να τους εντάξουμε σε αυτά που ήδη κάνουμε. Είναι μεγάλη σεζόν και χρειαζόμαστε κορμιά, να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και στην ίδια σελίδα».