Κάνααν ο… βάρβαρος

Ο Κάνααν έσβησε τη… φωτιά που πήγε να ανάψει στο τρίτο δεκάλεπτο και ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Λιόν.

Κάνααν ο… βάρβαρος

Ο Πίτερς ήταν «ζεστός», ο Φαλ ανίκητος και ο ΜακΚίσικ «ταύρος» αλλά ο Αϊζάια Κάνααν ήταν εκείνος που εμφανίστηκε όταν έπρεπε και ο Ολυμπιακός που πήγε να βάλει δύσκολα στον εαυτό του, πέρασε από τη Λιόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, τη στιγμή που το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο και η Βιλερμπάν πήγε να επιστρέψει στο τρίτο δεκάλεπτο, ζήτησε και πήρε την μπάλα στα χέρια του και με ένα φοβερό σερί «καθάρισε» τους γηπεδούχους.

Το εντυπωσιακό και εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι πως ο Αμερικανός εκεί που φάνηκε για λίγα λεπτά οι συμπαίκτες του να χάνουν το μυαλό τους και την αυτοσυγκέντρωσή τους, βγήκε μπροστά και… εκτέλεσε τους Γάλλους με διαδοχικά τρίποντα.

Ο Κάνααν είναι ένας παίκτης που χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Η «τρέλα» του Αμερικανού είναι αυτή που μπορεί να δώσει στην ομάδα του Πειραιά το απρόβλεπτο σε ένα παιχνίδι. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να… ξεφεύγει αλλά έτσι λειτουργούν παίκτες σαν τον Κάνααν.

ΥΓ 12/12 στις βολές ο Ολυμπιακός. Αυτό τα λέει όλα.

ΥΓ «Ταύρος» ξανά ο ΜακΚίσικ. Στα καλά του είναι ασταμάτητος.

ΥΓ Δεν ξέρουμε τι έχει η Πάντερ με τον Ολυμπιακό, αλλά όταν της δίνεται η ευκαιρία, κάνει τα πάντα για να φέρει τούμπα τα παιχνίδια των Πειραιωτών.