Τζέριαν Γκραντ: «Έξτρα κίνητρο κόντρα στο Μιλάνο»

Τι είπε ο Τζέριαν Γκραντ για τον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού 

Τζέριαν Γκραντ: «Έξτρα κίνητρο κόντρα στο Μιλάνο»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Μιλάνο για το αυριανό παιχνίδι με την Ολίμπια (21.45) και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στη σπουδαία νίκη επί της Μονακό.

Ο Τζέριαν Γκραντ δήλωσε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το momentum ώστε στη συνέχεια να πάρουμε ακόμα περισσότερες νίκες».

Για αυτά που θα πρέπει να προσέξουν οι «πράσινοι» απέναντι στην ιταλική ομάδα: «Πρέπει να προσέξουμε τα λάθη, να προστατεύσουμε τις κατοχές μας και να μην τους δώσουμε εύκολα σουτ»

Σχετικά με το γεγονός πως ο ΠΑΟ παίζει με τη συμπαράσταση του κόσμου του και εκτός έδρας, είπε: «Είναι θαυμάσιο να τους έχουμε στο πλευρό μας. Μας βοηθούν να προχωράμε και ειδικά από τη στιγμή που μας υποστηρίζουν με αυτόν τον τρόπο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το να έχουμε ανάλογη ατμόσφαιρα και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι κάτι πολύ καλό για εμάς».

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο απέναντι στην Αρμάνι, στην οποία ο ίδιος δεν πήρε πολλές ευκαιρίες από τον κόουτς Μεσίνα σχολίασε: «Φυσικά. Πάντα όταν αντιμετωπίζεις τους παλιούς συμπαίκτες σου και τον πρώην προπονητή σου, έχεις ένα έξτρα κίνητρο να δείξεις ότι μπορείς να παίξεις».

Τέλος, αναφορικά με το πώς νιώθει για την επιστροφή του στο "Mediolanum Forum" σχολίασε: «Νιώθω πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή παίζω καλά και βοηθάω την ομάδα μου να κάνει διαφορετικά πράγματα. Είμαι ενθουσιασμένος για να συνεχίσω έτσι και απέναντι σε παλιούς μου γνώριμους».