Αν είχε Χάκετ και τους οπαδούς της Μπολόνια!

Άλλη μια ήττα για τον Ολυμπιακό που δεν έχει τον παίκτη να πετύχει καλάθι όταν  η μπάλα καίει, κι αυτό επαναλήφθηκε στην Ιταλία, αφού αστόχησε στις 5 τελευταίες επιθέσεις και έκανε ένα επιθετικό φάουλ.

Αν είχε Χάκετ και τους οπαδούς της Μπολόνια!

Η ομάδα του Μπαρτζώκα έπαιξε εκπληκτικά μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο και μετά εμφάνισε τα ίδια άλυτα προβλήματα που την αναγκάζουν να χάνει ξανά και ξανά γιατί δεν μπορεί να βρει σκορ στα τελευταία λεπτά. Κι αυτή την φορά δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αφού ήταν άπαντες παρόντες, δεν είχε απόντα για εξωαγωνιστικούς και αγωνιστικούς λόγους.

Ο Ολυμπιακός των τελευταίων ματς, παίζει καλά, αλλά όταν τον παίρνει ο κατήφορος, δεν υπάρχει ο παίκτης που θα τραβήξει το χειρόφρενο για να σταματήσει η πτώση. Ένας Βεζένκοφ, ή ένας Σλούκας. Ο ένας συναγωνίζεται τον άλλο στα λάθη και ο αντίπαλος κάνει πάρτι εντός και εκτός έδρας.

O Xάκετ εξάλλου έδειξε για πολλοστή φορά ότι κακώς έφυγε από τον Πειραιά και ήταν ο παίκτης που πήρε το κρίσιμο σουτ και ευστόχησε, σε ένα κολασμένο γήπεδο, όπου οι οπαδοί δεν είναι... τραγουδιστές, δεν λένε συνθήματα από συνήθεια, αλλά ακολουθούν τον ρυθμό του αγώνα, μερικές φορές τον επιβάλουν και γίνονται κυριολεκτικά ο έκτος παίκτης της Μπολόνια.

Ο Χάκετ πήρε και το επιθετικό φάουλ από τον Γουόκαπ, που για ένα ακόμη παιχνίδι κράτησε πολύ την μπάλα, με αποτέλεσμα να κάνει λάθη εξαιτίας της κατάχρησης κατοχής.

Με αρνητικό ρεκόρ πλέον 7-8 και αρκετά χαμένα παιχνίδια στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός να ανάψει λαμπάδα σε αυτούς που εισηγήθηκαν την αλλαγή συστήματος και παραμένει στην μάχη ως το τέλος και η δέκατη ομάδα. Αν βέβαια διορθώσει ως το τέλος τις αδυναμίες, γιατί αλλιώς θα είναι δώρο άδωρο.