Μπλατ: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Διαβάστε τη συνέντευξη Τύπου του Ντέιβιντ Μπλατ μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι,

Μπλατ: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»
Eurokinissi

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε στις δηλώσεις του πως είναι περήφανος για την αντίδραση των παικτών μετά το ματς με την Αρμάνι. Ακόμα δεν παρέλειψε να απαντήσει σε ερώτηση για τους πολλούς πόντους που δέχεται η ομάδα.

Αναλυτικά συνέντευξη Τύπου του Ντέιβιντ Μπλατ

«Καλησπέρα. Ήταν ένα σκληρό ματς με δύο ομάδες που έπαιξαν πολύ καλά. Σε ένα σημείο πήραμε τον έλεγχο και παίξαμε όπως θέλαμε αλλά δεν ήταν εύκολο να το κρατήσουμε μέχρι τέλος».

Για την Μακάμπι: «Η Μακάμπι είναι μία καλή ομάδα που σήμερα της έλειπαν δύο βασικοί παίκτες. Μέσα στην χρονιά θα παίξουν καλύτερα. Τους σέβομαι πολύ».

Για τους παίκτες του: «Είμαι υπερήφανος για την αντίδραση των παικτών μου μετά το άσχημο αποτέλεσμα με την Αρμάνι».

Για το αν ο Ολυμπιακός υστέρησε σε κάτι: «Στην αμυντική συνέπεια. Για δύο δεκάλεπτα ήμασταν καλοί και στα άλλα δύο όχι. Μέσα στη χρονιά θα βελτιωθεί. Μου αρέσει η προσπάθεια και η προσέγγιση των παικτών».

Για την συμμετοχή πολλών παικτών: «Δεν θέλω να μιλήσω για το τι γινόταν στην ομάδα τα παλιά χρόνια, αλλά αυτό είναι το στυλ μου, αυτοί είναι οι παίκτες που φέραμε και αυτός ο τρόπος παιχνιδιού μου. Συμμετέχουν πολλοί παίκτες γιατί θέλω να παίζουμε συνεχώς σε ψηλό τέμπο και χρειάζεται ροτέσιον».

Για τους πολλούς πόντους που δέχεται η ομάδα: «Δεν έχει να κάνει καθαρά με νούμερα. Έχουμε πολλές κατοχές και εμείς και οι αντίπαλοι μας. Η Μπασκόνια για παράδειγμα μπορεί να σκόραρε 80 πόντους αλλά αν κοιτάξετε το νούμερο των κατοχών το 80 δεν είναι υψηλό. Στο ματς με το Μιλάνο δεν παίξαμε καλή άμυνα».