Τόμας: «Δεν μπορείς να υποτιμήσεις την Ζαλγκίρις»

Ο Ντεσόν Τόμας αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν τους Λιθουανούς. 

Τόμας: «Δεν μπορείς να υποτιμήσεις την Ζαλγκίρις»

Ο 27χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού σχολίασε αρχικά στην κάμερα της Nova: «Ξέρουμε πως η Ζαλγκίρις είναι πολύ δυνατή, παίζει καλά και κάνει λίγα λάθη. Αν παίξουμε καλά και "πιάσουμε" την έντασή τους, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γνωρίζω πως όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε δύσκολα ματς μαζί τους, οπότε ξέρουμε πως αυτό είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να "κυκλώσουμε", ειδικά στην έδρα μας, να παίξουμε σκληρά και να τους... χαλάσουμε την ενέργεια».

Στην συνέχεια ανέφερε για τις «μονάδες» της Ζαλγκίρις: «Ξέρουμε τι παίκτες έχει ατομικά η Ζαλγκίρις. Είναι μια ομάδα που μπορεί να σε... κοιμήσει. Έκαναν μια εκπληκτική χρονιά πέρυσι. Δεν μπορείς να τους υποτιμήσεις, παίζουν πολύ καλά όλοι μαζί, πρέπει να είσαι πιο συγκεντρωμένος με αυτές τις ομάδες, γιατί μπορεί να σε πληγώσουν ανά πάσα στιγμή».

Για το μέτριο ποσοστό του «τριφυλλιού» στα τρίποντα, κατέληξε: «Πρέπει να σουτάρουμε με αυτοπεποίθηση, τα σουτ θα έρθουν. Παίρνουμε πολλούς πόντους στην ρακέτα. Θα έρθουν σίγουρα, ο κόουτς πιστεύει σε εμάς».