Ο νέος Ολυμπιακός θα είναι ακόμη πιο ελκυστικός!

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια θα είναι σίγουρα καλύτερος και ακόμη πιο δυνατός, με τον Πετρούσεφ να πιάνει λιμάνι!

Ο νέος Ολυμπιακός θα είναι ακόμη πιο ελκυστικός!

Ο Ολυμπιακός, θέλοντας να τα συνδυάσει όλα, κέρδισε το Περιστέρι και ετοιμάζεται για το σημαντικό ματς με τη Μονακό την Πέμπτη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα επιθυμούσε να ανοίξει περισσότερο το ροτέισον, αλλά δεν μπόρεσε να συμβεί αυτό στον μέγιστο βαθμό, με το Περιστέρι να μην παρατάει στιγμή τον αγώνα. Ήταν ενδεικτικό η είσοδος στο τέλος των Φαλ, Κάνααν και Πίτερς, ενώ οι Πάπας, Τανούλης δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου. Ελπίζεται ότι με τη σταδιακή ενσωμάτωση των τραυματιών και τον ερχομό των νέων παικτών, η κατάσταση στην πορεία θα αλλάξει και θα μπορούν κυρίως στο πρωτάθλημα να ξεκουράζονται περισσότερο οι βασικοί.

Πλέον κι αφού η υποχρέωση με το Περιστέρι βγήκε, το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στο ματς με τη Μονακό. Οι «ερυθρόλευκοι» σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύονται, θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να παραμείνουν στα ψηλά πατώματα της Ευρωλίγκας.

Το ευχάριστο είναι η ολική επιστροφή του Τόμας Ουόκαπ. Ο «πεζοναύτης» του Ολυμπιακού ξεπέρασε ένα άσχημο διάστημα που είχε και είναι έτοιμος να ηγηθεί στα δύσκολα που έρχονται. Έχοντας φυσικά δίπλα τους Κάνααν και Πίτερς, και τους Φαλ, Μιλουτίνοφ «βράχους» στη ρακέτα. Και όλους τους υπόλοιπους έτοιμους να συνδράμουν σε ό,τι χρειαστεί.

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια και μόλις συμπληρωθεί το ερυθρόλευκο παζλ (με τον Πετρούσεφ να ανακοινώνεται τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και έτοιμο να πιάσει δουλειά), θα είναι σίγουρα καλύτερος και ακόμη πιο δυνατός!