Νέντοβιτς για Φαλ: «Οι διαιτητές του επιτρέπουν την επαφή»

Τα... παράπονά του για τον Μουστάφα Φαλ εξέφρασε με δηλώσεις του στο Basketnews ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Νέντοβιτς για Φαλ: «Οι διαιτητές του επιτρέπουν την επαφή»

Για τον Μουστάφα Φαλ μίλησε στο Basketnews ο Νεμάνια Νένοβιτς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα με 88-83 για την 9η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι οι διαιτητές επιτρέπουν στον ψηλό του Ολυμπιακού την επαφή κάτι που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι πολύ ψηλός και ευκίνητος τον κάνει δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Βιλντόζα στον Παναθηναϊκό με τον οποίο ήταν συμπαίκτες πέρσι στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την άμυνα του Φαλ: «Ήταν δύσκολα. Είναι πολύ ψηλός και πολύ ευκίνητος και του επιτρέπουν την επαφή. Οι επαφές που έχει με τους αντιπάλους δε σφυρίζονται γιατί όλοι περιμένουν να σου μπλοκάρει το σουτ. Οπότε κανείς δεν ασχολείται με τις επαφές. Όταν προσπαθείς να κάνεις μπάσιμο κοντά του πάντα θα σε τραβήξει και θα σε σπρώξει έστω και λίγο. Κανείς όμως δεν το βλέπει γιατί όλοι κοιτούν ψηλά. Για αυτό και εγώ θύμωσα λίγο με την κατάσταση, αλλά στο τέλος δε μπορείς να κάνεις κάτι».

Για τον Παναθηναϊκό και τον Βιλντόσα: «Πάντα κάτι καινούριο χρειάζεται χρόνο. Είδα κάποια παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μήτογλου επέστρεψε και παίζει εξαιρετικά. Ο Λούκα είναι ακόμα λίγο πίσω αλλά έχει χρόνο για να βρει τον εαυτό του. Όταν έμαθα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό του είπα ότι θα είναι πολύ ικανοποιημένος από την Αθήνα και θα τον αγαπήσουν πάρα πολύ οι φίλοι του Παναθηναϊκού».