Χέιζ: «Έπρεπε να πάρουμε τη σειρά - Τυχερός ο Ολυμπιακός στο σουτ του Σλούκα»

Ότι η Φενέρμπαχτσε έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακού στα περσινά play-off της EuroLeague υποστήριξε ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

Χέιζ: «Έπρεπε να πάρουμε τη σειρά - Τυχερός ο Ολυμπιακός στο σουτ του Σλούκα»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν παραχώρησε για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις!

Ο Αμερικανός φόργουορντ υποστήριξε ότι στην περσινή σειρά play-off της Euroleague η ομάδα του έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος στάθηκε τυχερός με το σουτ του Σλούκα στο 3ο παιχνίδι της σειράς.

«Για να είμαι ειλικρινής ο Ολυμπιακός ήταν ένας σπουδαίος αντίπαλος. Αν και ήταν μία τόσο καλή ομάδα που θα μπορούσε να πάρει την Ευρωλίγκα, ήταν τυχεροί με το σουτ του Σλούκα. Το buzzer beater τρίποντο συγκεκριμένα. Σε εκείνο το ματς είχαμε παίξει καλύτερα από τον Ολυμπιακό. Σε εκείνη τη σειρά θα έπρεπε να είχαμε κάνει τρεις σερί νίκες και να πάμε εμείς στο Final Four. Χάσαμε στο πρώτο ματς της σειράς και στη συνέχεια ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό στα επόμενα τρία ματς, οπότε θα έπρεπε να είχαμε πάρει τη σειρά των playoffs με 3-1», δήλωσε ο Αμερικανός στο podcast «EuroLeague’in The Crossover».

Για τον Γιασικεβίτσιους: «Πάντα θα λέω ότι: Ο Σάρας είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Αυτό που εκτιμώ πολύ στον Σάρας είναι ότι ενώ δεν ήταν ένας καλός αμυντικός ως παίκτης, κατάφερε να με κάνει έναν καλό αμυντικό. Του το έχω πει αυτό. Η μπασκετική του ευφυΐα είναι πολύ υψηλή, όπως και η γνώση του στην τακτική».