Ολυμπιακός: Νίκη για να ανακάμψει

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι για την όγδοη αγωνιστική της EuroLeague.

Ολυμπιακός: Νίκη για να ανακάμψει

Ερχόμενος από δυο σερί ήττες στην EuroLeague (με Φενέρ και Μπασκόνια, αμφότερες στο τέλος) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στο Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι (21:05) και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Με ρεκόρ 3-4 οι «ερυθρόλευκοι» έχουν υποχωρήσει στη 10η θέση της βαθμολογίας και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να μη μείνουν κι άλλο πίσω

Δεν είναι εύκολη φυσικά η αποστολή του Ολυμπιακού, ακόμη κι αν το παιχνίδι δεν γίνεται στη φυσική έδρα της Μακάμπι, στο Τελ Αβίβ, αλλά στο ουδέτερο Βελιγράδι. Επιπροσθέτως, κόσμος στις εξέδρες δεν θα υπάρχει, κάτι που φαινομενικά ευνοεί τους Πειραιώτες, αλλά είναι… παγίδα τα ματς σε άδεια γήπεδα (η «νεκρή» ατμόσφαιρα… κοιμίζει τους παίκτες ενίοτε).

Ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει εγωισμό απόψε. Αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα, είναι υποχρεωμένος να παίξει δυνατά και να μην επιτρέψει στη Μακάμπι να κάνει το παιχνίδι της. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να τα δώσουν όλα οι «ερυθρόλευκοι». Μετά τη Μακάμπι ο Ολυμπιακός παίζει στο ΣΕΦ με τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει το «2 στα 2» για να ανακάμψει. Θα το μπορέσει; Η απάντηση θα δοθεί στο γήπεδο.