Ομπράντοβιτς: «Περιμένουμε αντίδραση από τη Μπασκόνια»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το παιχνίδι της Παρτιζάν με τη Μπασκόνια τονίζοντας πως περιμένει αντίδραση από την αντίπαλο του.

Ομπράντοβιτς: «Περιμένουμε αντίδραση από τη Μπασκόνια»

Για το παιχνίδι της Παρτιζάν με τη Μπασκόνια μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θεωρώντας πως ο αντίπαλος του έχει άλλον… αέρα μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ομπράντοβιτς:

«Πηγαίνουμε στη Βιτόρια για να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει προβλήματα τραυματισμών, αλλά περιμένουμε την αντίδρασή τους λόγω της αλλαγής προπονητή, ο οποίος μας γνωρίζει πολύ καλά.

Ωστόσο, αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι πάμε στην Ισπανία με μεγάλο κίνητρο μετά από δύο σπουδαία παιχνίδια απέναντι στον μεγάλο μας αντίπαλο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα δείξουν και υψηλό κίνητρο, γιατί κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι σημαντικό. Μιλήσαμε με τους παίκτες ότι πρέπει να βρουν ενέργεια και κίνητρο, όλα ξεχνιούνται γρήγορα, και νίκες και ήττες, γιατί ήδη περιμένει νέος αντίπαλος.

Η Μπασκόνια έχει έναν νέο προπονητή που θα προσπαθήσει να φέρει κάτι νέο, αλλά πολύ πιο σημαντικό από το πώς θα φαίνονται είναι το πώς θα δείχνουμε».