Ολυμπιακός - Παρτιζάν: «Λάρι» το λιοντάρι του Πειραιά

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φώναξε «παρών», έδειξε ηγετικά στοιχεία και ο Ολυμπιακός μπορεί να ποντάρει πάνω του στα δύσκολα. 

Ολυμπιακός - Παρτιζάν: «Λάρι» το λιοντάρι του Πειραιά

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μας έχει συνηθίσει να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία δεκάλεπτα. Όταν η μπάλα «καίει» και η κάθε απόφαση μετράει για την έκβαση του αγώνα, το σίγουρο είναι πως ο 30χρονος γκαρντ δεν θα κρυφτεί. Φημίζεται για το αγωνιστικό του θράσος και τους τελευταίους μήνες δείχνει συνέπεια στο να κάνει τη διαφορά στην τελευταία περίοδο.

Απέναντι στην Παρτιζάν ήταν εκ των κορυφαίων παικτών του Ολυμπιακού, δείχνοντας ασύλληπτη ψυχραιμία από τη γραμμή των βολών. Μέτρησε 9/9, με την κάθε μία να ζυγίζει... τόνους. Έβαλε μεγάλα σουτ, πήγε στο ντράιβ, έδωσε τόνωση στην ομάδα με τα «καυτά» του τρίποντα, δείχνοντας παράλληλα ηγετικά στοιχεία.

Σε μία περίοδο στην οποία ο Ολυμπιακός ψάχνει τα βήματά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φρόντισε να πάρει την ομάδα από το χέρι στην τελευταία περίοδο και στην παράταση και να την οδηγήσει στη νίκη. Μπολιασμένος με αυταπάρνηση, με αποφασιστικότητα, αλλά και με νοοτροπία νικητή. Το λιοντάρι του Πειραιά...